Saturday, March 7, 2009

Selesai sudah..... Hari Sukan

Setelah hampir sebulan bersukan, bermula dengan latihan sukan, merentas desa, acara akhir dan hari ni sampai ke kemuncaknya.. hari sukan stesma. Aduhai... ceria betul hari ni guru-guru ber't-shirt' hijau muda. Kami mulakan dengan aktiviti 'pot luck' guru-guru, hinggalah ke acara larian dan disudahi dengan makan tengahari. makan lagi... berbaloi dengan kerja keras yg kami lakukan. maklum saja ke arah sekolah cemerlang...




Perasmi sukan kali ni En Suhaimi Ramli, Timb. PPD Manjung. Cg Suhaimi ni dulu PK kat sekolah kami. Juga seorang guru Fizik.



Ada jugak peminat nak bergambar dengan mat bunga ni keh..keh..

Atlet rumah Long Jaafar




Bergambar kenangan dengan bebudak rumah Long Jaafar. Nampak gayanya tahun ni Long Jack kalah lagi. Tapi dapat anugerah pengurusan terbaik. Terima kasih semua. Next time cuba lagi.
(Tak kuasa tengok mat bunga tu...)


7 comments:

  1. untie, mat bunga tu hensem ke tak?
    mcm tak je.. kiki

    ReplyDelete
  2. salam..patut pun bz jer....hehe...menang ek??

    ReplyDelete
  3. udah chekgu rumahnya asyik masak je...patutlah tidak menang.

    ReplyDelete
  4. dh pasti pasukan long jaafar tu merah kan...merah mmg hebat la kak..dr dulu kt memana sekolah pn merah mendahului..nape ekk.

    ReplyDelete
  5. patutla menyepi jer...
    sukan upanya yer...
    umah biru menang tak kak???

    ReplyDelete
  6. mamt bunga tu nampak poyo tp rajin gak blajar...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...