Wednesday, February 25, 2009

Tiada tajuk

Tak sempat nak buat special entry, sebab tu tak ada tajuk. Minggu ni tersangat bizi. Layan je blog kawan-kawan bg menghilangkan rasa gundah gulana mengenangkan tugasan di sekolah yg bertimbun-timbun.

Kenapa la tahun ni macam-macam ? Tahun lepas, suram je... Tak apalah. mungkin tahun ni dapat rezeki lebih. sebab tu kerja pun lebih.

Apa-apapun kerja tetap kerja. Suka ke, tak suka ke... buat sekadar yg termampu. Barulah berkat rezeki...

9 comments:

  1. selagi tak tutup mata- kerja..keja..keja...

    Yang penting kita happy menjalani hidup-2 harian..

    :)

    ReplyDelete
  2. ada kerja lebih baik daripada tak da kerja

    ReplyDelete
  3. Salam kak..

    aik kak tone macam merungut je...
    hehe..
    kak,ade keje lagi baik dari takde keje nak dok belakon depan bos nak memcarik keja..payah tu..
    hahaa.. :p

    ReplyDelete
  4. kak... salam ziarah ye... minang ada byk kelompok jugak ke... saya pun mak minang... tp minang geng mana saya tak tahu lah pulak... yang pasti arwah moyang nun di area kat dumai ke hapa entah...

    ReplyDelete
  5. Salam Kak Lin....

    Tu lah pasai nya......Gua sendirik ponk kerja bertimbun....

    Nak layan kan kepala otak sendirik..sempat terjah blog kawan2 jer Kak......

    Busy x 3

    ReplyDelete
  6. buat kerja dengan ikhlas barulah hati akan tenang...tak gitu...hehehe.

    ReplyDelete
  7. sabar jer kak..nk carik rezeki kan..yg penting hati mau ikhlas..

    ReplyDelete
  8. ermm takpe kak..neddy pun bz sgt2 skrg ni. dugaan pun smkin hebat.

    ReplyDelete
  9. salam...
    biasala..nama pun cikgu..sume nak kena buat...bersabar je la..huhuhu..nape sepi je ni?akak bz ek???rindula...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...