Sunday, December 21, 2008

Masa untuk melawat kawan kawan

Alhamdulillah. Ucapan itu yg termampu utk ku lafazkan tanda syukurku kepadaNya kerana mampu menyelesaikan suatu tugas yang perlu diselesaikan selama 3 minggu. Dengan kesibukan persiapan raya, curi masa utk balik kg, melayan tetamu dtg ke rumah...ku cuba jua untuk bersantai bersama keluarga di musim cuti sekolah ini.

Ingatkan telah selesai tugas memeriksa kertas pd hr Jumaat, aku berangan-angan utk melegakan badan dan fikiran dengan melawat blog kengkawan. Tapi bila aku check semua skrip, aduhai ada lg tertinggal dlm 30 skrip. Kata suamiku,"tak apa ada 2 hr lg....." . Aku pulun sakan, tak tidur sampai jam 5 pagi Sabtu br dapat melelapkan mata. Dengan selsema dan batuk aku gagahkan jua diri ini.

"Next year, no more job during school holiday!!!!!!!!!!!"

Aku dah plan nak bercuti sakan next year.... InsyaAllah.

So, today ialah masa utk melawat ke blog kawan-kawan....Rindu korang semua.

12 comments:

  1. untie..
    bukannya kena preksa tu saja2..
    skrip = money..
    so.. kalau banyak skrip yang ditanda, bermakna banyakla money yg dapat.. hihi..

    tak silap abg luth, 1 skrip = rm5 kan?

    ReplyDelete
  2. luth,
    ha..ha..
    dapat RM tp kena tax.
    rm rm juga, tp lebih kpd nak cari pengalaman.
    p/s rm4/skrip

    ReplyDelete
  3. Miss kak lin too...

    Lorrr..kena tax jugak ke? Adeeehhh... Pening kepala ye Kak Lin nak semak skrip. Kak Lin sampai demam tu..hehehe..

    ReplyDelete
  4. Salam kak lin....i miss you too.....

    ReplyDelete
  5. kak lin,
    kena letak gambar tu.. nak share rasa happy akak sama2:)

    ReplyDelete
  6. Tirana,
    gitu bila jd rakyat Malaysia...emmm..

    demam sampai turun 2,3 kg..

    ReplyDelete
  7. Irine,
    cuti sekolah study ke???

    ReplyDelete
  8. Salam Anis,
    bercuti sakan yea...

    ReplyDelete
  9. akak, ni blog kedua baru neddy.. neddy baru nk start bisnez..nt jenguk2 la k..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...