Monday, December 1, 2008

Gunting rambut


Anak cina ke ni???? Rambutnya yg nipis tu dah panjang aku tengok.
So, apa lagi... kita gunting ye Am...

Tak jadi hal. Tak perlu ke kedai... tak perlu bayar duit.
Husband ada tolong gunting...
Dah siap bergunting Am jual mahal tak ndak amik gambor...
"Nanti Am tak nampak macam anak cina!!!..... :) ~ katanya.."

8 comments:

  1. Ha'a la kak lin, macam muka anak China..hehehe..tapi comel!

    ReplyDelete
  2. Tirana,
    mengikut arwah nenek sebelah ayahnya....

    ReplyDelete
  3. teringat dulu2 masa kecik,
    bila mak nak potong rambut, my mum akan call Untie Sandy..
    Dia mai naik basikal je dari kemunting, datang potong rambut..

    ReplyDelete
  4. he soo cute kak.. mcm akak jgkla kan..

    ReplyDelete
  5. luth,
    anak untie ni tak pernah pegi kedai. ayahnya ada....

    ReplyDelete
  6. hehe..tingat time kecik2 dulu...lari satu bandar ngn kazen sbb tak nak potong rambut...(rambut neddy paling lurus n pangjang dlm family) bila blk kena marah ngn kakak....hehehe...

    ReplyDelete
  7. neddy, akak dulu tak pernah rambut pendek. sayang nak potong. lepas kawin, cantas terus..he..he

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...