Tuesday, November 11, 2008

Teruja rasanya

Sejak aku berblog Julai lalu, dah ramai rakan-rakan yg ku jumpa. Semuanya baik-baik. Trimas yee.


Tak ku sangka hari ni dapat header baru... dari adik eita


pegila kat blog dia... mana tahu rezki korang dapat header or wallpaper baru dari dia.


Haaa... ni la header yg adik eita desgn tu.



Adik eita, kak lin belum sempat kenal mesra dgn eita. Namun pasti kita akan mesra jua nanti.

Akak terus letakkan header tu dengan mengekalkan trademark minangrawa tu... jangan marah or terasa hati ye.. may be next time akak boleh e-mailkan banyak gambar and adik eita boleh pilih dan design la lagi kay...

3 comments:

  1. ok... nanti nak bagi gak la.. tunggu k..

    ReplyDelete
  2. hehe nak jugak!!!

    wah btul2 kejutan ni semua org terlalu menhargai ni.. thanks kak!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...