Thursday, November 20, 2008

Kadar Internet lembap penyebab stress???

Aku baca bahan ilmiah ni, so mungkin boleh caya kot....

Berdasarkan kajian yg dibuat oleh Social Issues research centre di Oxford, UK, salah satu sebab stress ialah masalah penyambungan jalur lebar yg lembap dan tak lancar di dunia maya...

Setuju tak?

Macam mana boleh stress???

Bila tunggu benda lembap ni, kadar denyut jantung akan bertambah dan kadar perpeluhan juga tinggi.

so, untuk elak stress, pegi jalan-jalan dulu, makan ke, basuh kain ke,

ataupun

tinggalkan terus dr menyenet... tp kalau dah itu kerjanya nak buat guanooo kan?

1 comment:

  1. Betul tu Kak Lin, kalau orang yang kerjanya perlu internet, boleh stress la gamaknya kalau internet lembab. Kalau macam kita ni..berinternet sekadar suka2..belum sampai ke tahap stress kot..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...