Saturday, August 9, 2008

Bunga oh bunga

Ingat tak dengan bunga yang aku beli untuk letak kat meja hadiah tu? Tak sangka pulak Pengetuaku berkenan.


Tengok bunga di mejaSama pulak

Petang Jumaat 080808 tu ada missed call dari Pn. Salsiah. Bila aku reply, tak dijawab. Esoknya aku tahulah hal yang sebenarnya. Pn Pengetua nak bunga yang sama untuk diletakkan kat meja VIP. Bagus jugak kalau pihak sekolah belikan sedondon untuk perhiasan dewan. Akupun sebenarnya tak plan nak letak kat meja hadiah. Rasa macam berserabut. Hadiah banyak nak susun atas meja tu. Tapi kenalah berprotokol.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...