Monday, July 28, 2008

a hectic day

memang satu hari yang sibuk dan memenatkan. pagi ni pergi sekolah ada dua waktu dengan 5pke6 (waktu ke-3 dan ke-4). Tengah syok ngajor graph of function, kak Hjh Salmah datang.
"Lin free ke lepas ni?"
"Free sampai pukul 12.30"
"Jom kita pegi order hadiah"
"ok."
"Alamak.... kita tak buat lagi wording untuk cina tu tempek kat plak"
"tak ape. kita try buat. siap kita pi"

Maka, mulai dari itu akupun menaipla.... bendanya senang je. Tapi hari ni aku tak bawa lap top. Berebut pulak desktop dgn cikgu kat bilik guru. Masing-masing nak key in markah ujian setara 2. Thumbdrive pun tinggal kat rumah. (kes bertukar-tukar handbag). Nak balik ambik, handfonpun tinggal. Camner nak koling2 abang syg.

Sudahnya dekat kol 12.00 pegi beli lauk untuk santapan waris2ku balik dari sekolah. Tak sedar dah 2.15...ahh balik la. Sambung buat keje kat ghumah. Ingatkan nak jahit baju batik baru. Tp tak kesampaian. Nak tengok blog lagi. Okayla nanti aku sambung. Sebenarnya nak sent cerita masa kenduri kat Gopeng hari Sabtu tu. Tak apala.nanti.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...