Wednesday, February 21, 2018

Tragedi kunci patah

Salam sejahtera


Kenapa gambar kunci? Kunci yg patah..
Haha hari ni memang hari yg menyakitkan. Seawal pagi ada kelas maths. Mengajar kelas hujung memang menyakitkan. Dah la 4 org pelajar dah kena gnatung sekolah 2 minggu sbb kes bertumbuk. Oh! Bosannya. Kenapalah korang datang sekolah bertumbuk? Kan dah menyusahkan semua orang... Hrmm

Ke kantin selepas bebel bebel pd budak... Ada teman menegur..
"tegak je jalan... mesti banyak fikir"
Aduhai.. Kalau ikutkan banyak yang sedang difikirkan... Apa-apa hal sarapan dulu. Sedang menghirup barli lemon ais.. ternampak jarum jam 9:45 pagi.
Alamak... Nak cepat jumpa boss utk sign surat ke JPN.  Semalam dah dapat emel, fon call, sms mintak data sbb sekolah kami je yg tak submit data lg...
Berlari-lari ke pejabat pentadbiran. Nasib baik tak lama menunggu giliran.

Balik bilik jpp, habiskan kerja key-in data pljr tahun 1.
Dh tengahari.. Balik for lunch.

Sebab en. Suami ada kelas jam 2 ptg.. Datang awal. Elok nak buka kunci pintu... ALAMAKKKK kunci terpeleot lalu patah..
Berpeluh dibuatnya calling kawan-kawan mintak pinjam kunci spare...

Nasib baik ada.

Memang hari ni memenatkan. Walau apa juga.. balik rumah layan karenah anak-anak pulak...

Semoga esok lebih baik dari hari ini.
See u 😀😀

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...