Tuesday, October 14, 2014

Bukan Chicken Chop ... tapi.... Chicken Maryland...

Salam sejahtera semua..

 Setiap kali makan di restoran atau di warung.. saya suka sangat mencuba menu baru.. biarpun agak berisiko... hahaha.. risikolah sangat..
ye la kannnn.... kalau makanan yang di order tu sedap hingga licin.. ok la.. tapi kalau hurmmm... membazir la jawabnya..

hujung minggu yang lalu.. masa menghantar anak sulung saya balik ke asrama, sempat makan di restoran tempat kami menginap.. biasanya dah pernah order chicken chop.. salmon pun dah rasa.. makan kat situ memang sedap.. tapi portionnya sangat banyak.. tak larat nak habiskan. lebih-lebih lagi kalau hari malam.

so, nak cuba lah menu lain. tengok pada harga.. macam sama je harga dengan chicken chop.. maka.. inilah dia.. Chicken Maryland... memang mewahhhh...

 

ada fries, ayam goreng, sosej, coleslaw dan yang best ada  pisang goreng salut cheese.. ermmm yummy.
dan rasanya... diet saya memang seimbang sangatttt... hahaha...

esok lusa.. gigih membakar kalori...
 
 

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...