Wednesday, July 2, 2014

Auditor MQA ~ KV Seri Manjung

Salam sejahtera semua.

Minggu ini dan minggu sebelumnya bermula proses kerja meng"audit" fail Teaching Portfolio para pensyarah di Kolej Vokasional Seri Manjung.
Bunyi macam gempak habis.. Auditor MQA...
Hahaha
alaaaa... auditor dalaman je..

Tugas yang diamanahkan ni sejak awal tahun. Awal Mac dulu dah audit 14 fail pensyarah.. Rasa macam nak pitam sebab cantik-cantik.. Kali ni hanya perlu audit fail 5 orang saja. Failnya ok. tapi banyak yang tak lengkap. Macam mana nak lengkap sebab proses PdP [pengajaran dan pembelajaran] masih berlangsung..
Tapi saya respect kat pensyarah KVSM ni sebab masing-masing sangat komited dengan tugas...

Doa dan harapan saya semoga KVSM akan dianugerahkan sijil MQA dengan mudah. Semua nya untuk anak didik dan bangsa Malaysia yang menjadi harapan di masa akan datang..
seperti kata pengarah KVSM: Selamat...moga diberi ganjaran di Akhirat......
Amin.




No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...