Friday, May 9, 2014

Tag dari Cik Siti Online

Salam sejahtera semua



tetiba kena tag pulak oleh Cik Siti ni.
Sebenarnya dah lama tak berblogwalking. Maklum saja masa untuk berblog sudah semakin kurang. Hanya dapat mencuri masa bila waktu terluang terutama sewaktu dinihari...
Nak update blog pun hanya buat beberapa entry sekaligus dan setting time utk posting saja..

ok .. jom sporting! kita nak juga menjawab soalan.. hehe



1.  How did you pick your blog’s name?
oooo.. masa tu teringatkan anak-anak saya, saya orang rawa dan suami orang minang.. maka lahirlah warisku minangrawa.
 
2. Which state are you from?
saya asal dari perak.
 
3.  Who you best friend?  
my husband.
 
4.  What is your greatest weakness?
malas..
 
5.  How do you handle stress and pressure? 
ingat Allah.
 
6.  What are three things you cannot live without?
Allah, Allah, Allah
 
7. Describe yourself in three words
simple, tahu menjahit, tapi tegas
 
8. Gold or silver?
gold

9. Best present you got from you lover?
keep it as a secret
 
10. Who your lover's dream?
hehe
 
11. Your opinion about my blog?
interesting!
 
 ok done! rasanya tak perlu tag sesiapa.. haha
 

3 comments:

  1. terima kasih sbb sudi jawab soalan cik siti.
    nama blog sis mmg unik..akhirnya tau juga asal nama blog tu..

    ReplyDelete
  2. done follow blog n klik apa2 yg patut

    ReplyDelete
  3. tq cik siti. nanti akak share link cik siti kat blog akak ni. :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...