Wednesday, February 6, 2013

cuti tahun baru cina dan undangan perkahwinan




Salam sejahtera semua..
minggu ni agak sibuk bagi saya. selain menjaga ibu yang sakit, saya juga sibuk dengan penyediaan modul pengajaran dan pembelajaran serta latihan kuiz dan tutorial pelajar saya. Sebenarnya saya lebih suka update status saya di facebook atau pun di twitter. mudah dan pantas. lagipun senang kawan-kawan nak komen.

kelam kabut juga nak siapkan tugasan menanda hasil kerja pelajar sebab saya suka bagi kerja kat students saya tp malas nak menanda.. hehehe..

lebih sibuk bilaa saya di"perlu"kan "beralih" ke tempat baru.. aduhai... tak larat dah setiap tahun buat perkara yang sama.. tapi nak buat macam mana sebab saya yang menurut perintah. Kalau saya boss.. lainlahkan... suka suka hati saya je nak buat apa..

ecececeh.. saja je saya tunjuk foto barang saya yang tak stabil!
hahaha


minggu depan, cuti tahun baru cina. memang banyak sangat undangan perkahwinan yang saya dapat.


http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc6/211064_246289952171106_626385948_n.jpg
ini kad undangan dari bekas anak didik saya norhanida

saya juga dapat kad undangan dari YB Dato' Seri Kong Cho Ha
 

ke jamuan tahun baru cina
sebab saya ni AJK PIBG sekolah anak saya..

tak sure dapat pergi ke tak sebab saya dah bercadang nak ke rumah kawan lama saya yang dah 28 tahun tak jumpa..
jodoh diapun baru sampai..
mesti best sbb yg penting ialah erti persahabatan.

ok.. jumpa lagi..






2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...