Saturday, August 6, 2011

Myvi yang best!

Salam sejahtera semua..
kenapa tak ambik yang elegance? 
.. yang warna purple tu?
...yang ada touch screen tu?
...yang ada tv tu?

banyaknya soalan...
tapi cukup sekadar yang mampu..
yang premium ni pun dah banyak kelebihannya..
setakat boleh bawak pegi sekolah..
pusing-pusing manjung..
okay la kan?




tempoh menunggu tak lama
tak sampai 2 bulan..
rasanya kalau yang warna purple tu..
belum dapat lagi...
hehehe
tapi..
memang best la... :)

**23072011

4 comments:

  1. amboi meriahnya sambut raya nanti

    ReplyDelete
  2. kenen nyanyi lagu "lagi best ooo..."..
    hehehe.. comel myvi baru ni.

    ReplyDelete
  3. Tahniah, cikgu!

    Kepada yang bertanya soalan itu dan ini, katakan kepada, bandingkan orang yang berkereta buruk dengan kereta Myvi baru, bukankah jauh lebih baik?

    Yang penting, persyukur dengan apa yang dianugerahkan..

    Raya ni, melaram ke mana yer?

    ReplyDelete
  4. Tahniah for the arrival of the new family member..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...