Saturday, June 4, 2011

Langkawi ~ free trade zone

salam sejahtera semua
bila dah sampai perlis, menginap pulak berhampiran jeti kuala perlis... hati melonjak je nak ke pulau lagenda... jalan kaki je dah sampai jeti.. hehehe
apa lagi.. seawal pagi kami menapak ke jeti selepas sarapan di hotel. sekadar pusing-pusing, beli-beli .. okay gak.


memang ramai sangat orang nak ke langkawi.
maklum saja cuti sekolah
hampir sejam menunggu feri
oh.. lupa pulak.. 
tambang feri sekarang ni RM18/dewasa
dan
RM13/kanak-kanak


apa ada di langkawi?
macam-macam ada..
kalau singgah ke pekan kuah, memang syurga makcik-makcik..


hj ismail group.. 
dulu kedainya kecil je.. satu lot kedai kecil yang masih digunapakai
kat jeti langkawipun ada
tengok harganya sama je kat jeti atau di pekan kuah...
kami singgah kat sini
sebab nak beli pinggan..
bukan banyakpun
sekadar ada kadar...


memang rambang mata


langkawi saga
kedai ni kat depan kedai hj ismail group
macam-macam ada..



deretan kedai lain yang banyak di pekan kuah..

1 comment:

  1. Penah pegi kat sini...tapi tak sempat beli anything...browsing and makan2 je...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...