Monday, June 13, 2011

hari pertama sekolah

salam sejahtera semua
hari ni hari pertama sekolah selepas bercuti dua minggu..
nothing special..
memulakan hari dengan mengadap lappy.. tp no networking... hampeh..
calling/sms rakan-rakan yg masih belum key in markah mid year exam.. actually tak suka nak enterframe.. but have to!
sorry ye kawan-kawan.. yg nyata credit i yang lebuh!!!
bila mengenangkan kerja sampingan, tak suka.. i like to teach, teach and teach..
buat analisis markah untuk pelajar kelas sendiri.. ada 3 orang yang masih ditahap lama.. dah belajar setahun enam bulan.. tp macam tak boleh lepas ke markah B.. macam tak belajar apa-apa.. why?

nampak gayanya cikgu yang kena struggle lebih..!!! huhuhuh

3 comments:

  1. hari pertama cg2 dah ada kursus tadi

    ReplyDelete
  2. ADUH..

    payah kan kalau pelajar jawap paper main2...

    rasa hampa jer..
    apa2 pun ayu doakan y terbaik utk cikgu

    ReplyDelete
  3. Welcome back to school..

    I feel you...I like to teach...only teaching...teaching only... *sigh*

    ...tapi bila semuanya ni termasuk amanah..kena positive jugaklah...Masya Allah..betapa berat tugas seorang pendidik.


    Semoga segalanya diberkati Allah...amin...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...