Tuesday, March 22, 2011

Orang memberi, kita bergaya..

Salam sejahtera semua.

dah malam.... esok hari rabu... walau mood bercuti masih berlegar di segenap ruang yang ada, kerja tetap diutamakan. tadi bermula ujian setara di sekolah. seperti biasa, tugas s/u peperiksaan wajib dilaksanakan... hehehe..

balik dari bercuti hampir 9 hari... ramai rakan-rakan yang bertanya

"ke mana cuti?"
"balik kg ke?"
"tak pergi tengok wayang?"
"cuti dalam negeri ke melancong fly fly?"
"Cuti menjahit baju ke?"

wah! banyaknya soalan!!!... mungkin ini jawapannya...

"tidak ke mana-mana.. di rumah aja"
"balik bandaraya.."
"tengok, merong mahawangsa"
"ongkos tak cukup lagi.. camno nak fly fly?"
"jahit! sempat siap sepasang je"

dalam pada sibuk di dapur menghabiskan cuti .. sebenarnya menggebukan badan.. huhuhu..
balik dari bercuti ...


owhhh! bertambah lagi koleksi yang ada...

thanks kak khushah... jiranku yang ke vietnam...
thanks nurul aka tukang cerita.. rakan sekerjaku yang ke bandung...


bestkan? dapat juga merasa... tak semestinya yg di luar negara je.. kalau g cameron ke, melaka ke, kelantan ke..aku terima dengan hati terbuka...

terima kasih semua yang sudi ...

6 comments:

  1. sama2 kasih kak lin....:)

    dgr cerita kak jamilah...macam bestttt je vietnam tu...*wink*wink*

    ReplyDelete
  2. amboiii kak...
    siap buzz kat fb lg tu....
    hahahaa...

    cameron?
    melaka?
    kelantan?
    suma saya dah gi...
    action skit.......

    batam la jom......
    hahahahahaha

    ReplyDelete
  3. nurul... tu dah ketagih tu... vietnam, london, paris, mumbai.... hehehe

    jom jom..

    ReplyDelete
  4. man..
    ye la..
    tapi ole ole batam mana?
    wakakakaka

    ReplyDelete
  5. cantiknyeee...nanti I send u FM dari Brunei yea...email me your address at rzma@hotmail.com :) as a token of friendship

    ReplyDelete
  6. hehehe.. bestnya ada yg nak send gift ni.. nanti akak email okay..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...