Saturday, February 19, 2011

hari ini sekolah... okay....

Salam sejahtera semua,
hehehehe... suka sangat ketawa..
bukan ketawakan diri sendiri
tetapi ketawa malu sebab di hari yang orang lain bercuti.. aku kena pergi sekolah..

hahahaha
dalam islam kita boleh ketawa 2 harkat je..
dalam blog ni tak apa kot?

tapi hari ni sekolah dan aku mengajar dari 9:45am till 12:45 pm... non stop..
(termasuk mengganti waktu si tc.. jgan marah...)
aku suka sebab aku memang prepare giler untuk pengajaran dan pembelajaran hari ni...
.. dan of coz.... anak didikku sangat faham dengan apa yg aku ajar..

hehehehe

ketawa lagi...

6 comments:

  1. kena kerja pun gembira eh?
    bagus nih heheh

    ReplyDelete
  2. hihihihihiiii.....

    TQVM kak lin sebab tolong saya......
    jasamu dikenang...
    maklumlah, sy ni kejanya tak seberapa...tapi gabranya terlebih.....bpeluh2....
    :)

    ReplyDelete
  3. cikgu

    kat sini ada maulod nabi..so budak2 mmg ken sekolah..tapi depa join perarakan....


    PS: hahahahhahahahha..dalam blog mmg tak tambah dosa sebab ketawa terlebih sudah...heheh

    ReplyDelete
  4. kengkawan..
    hari ni mood bagus! hehehe

    ReplyDelete
  5. tak pe nurul..
    alah bisa tegal biasa.. hahaha

    ada aircond.. hilang le peluh tu..

    ReplyDelete
  6. ayu,
    sekolah kami udah buat. sekolah anak2 je yg belum..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...