Monday, January 10, 2011

Ramai pertikai kemenangan AnnaRafalli

Salam sejahtera semua..

rata-rata di mana jua,
blog, facebook, twitter,
akhbar on-line tak on-line
malah
di kedai kopi..

memperkatakan tentang kemenangan 
TOLONG INGATKAN AKU...


.. tolonglah ingatkan sesama sendiri..
keputusan juri adalah muktamad..


8 comments:

  1. Pendapat majoriti tak patut ditolak ke tepi dan diperlekehkan semata-mata kerana ada 'clause' yang menyatakan bahawa 'keputusan juri adalah muktamad'. Something is definitely very wrong.

    ReplyDelete
  2. logorithm,
    semua boleh beri apa jua pendapat...
    tetapi untuk mendapatkan keputusan "juri rayuan", it will takes time!
    **she deserved to win!

    ReplyDelete
  3. Usahlah dirayu keputusan tuh. Boikot jer AJL26, kalau itulah haluan AJL - pilih kasih.

    ReplyDelete
  4. kenapa perlu dipertikaikan lagi kemenangan ana raffali. Dia bagus jugak apa... huhuhu

    ReplyDelete
  5. hanim,
    ada pihak yang suka nak pertikai...
    negara demokrasi ~ kata mereka, mereka bebas memberi pendapat...

    boleh beri apa jua pendapat..

    hakikat tetap hakikat...

    ReplyDelete
  6. Yes, mempertikaikan hakikat bahawa telah berlaku pilih kasih.

    ReplyDelete
  7. rasenye xdelah xsedap pn lagu tu smpi org xpuas hati.

    drpd lagu2 ft bunkface meet uncle hussein yg banyak menjerit saje. ohoho.

    tp setiap org ade pendapat masing2.

    but truely i loikke ft oke, wlupun die jerit aje!

    "memang ku superhero! kelemahanku itu kamuuu!"

    yeah!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...