Tuesday, December 14, 2010

Suka pergi blog larian

Salam sejahtera semua...

klik klik klik


mesti ramai yang dah pergi blog ni... dan dah join jadi ahli...
bagus-bagus..

eh.. bukan tolong promosi..
bukan ada sharepun..
cuma nak bagitau akakpun suka pegi sini sebab akak boleh berblogwalking dengan cara mudah..
cuma masalahnya.. ada blog yang "berat"... lamanya nak  "buka"
... dan satu lagi
bila lima blog "terbuka"... macam-macam lagu kita boleh dengar..
cacamarba jadinya... hehehe

pegi le terjah blog tu ye..

8 comments:

  1. Lagu dah jadi rojak la tu.... hehe.. Kak Hazlin, cuti gi mana?

    ReplyDelete
  2. hehehe..
    cuti balik gombak.. g ikea g melaka balik gopeng, balik manjung.. nanti nak merayau rayau lagi...

    ReplyDelete
  3. patutlah follower mkin ramai sini lubuknyer yer?
    hahaaa...

    mane lagu tiada lagi by amy erk??
    hihikkk..
    :p

    ReplyDelete
  4. salam kenal.

    try nak buat. in fact ada yg tag me. Tapi masih terkial2 nak buat.

    ReplyDelete
  5. totop je speaker tu kakak!
    heehe. tp kt rumah saye tak kot.
    kikikiki.

    ReplyDelete
  6. man...
    tak de keje lain cuti sklh ni..
    tu yg traffic up tu..

    lagu amy?
    dah jemu la pulak

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...