Friday, December 3, 2010

ke MAHA 2010


Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Sempat juga ke MAHA 2010 yg sedang berlangsung di serdang..
ramainya orang...
memang menyesakkan...


 signboard pun dah roboh...


 "Q" punyalah panjang ...


 berjam-jam nak menyampaikan ke pintu masuk..
belum lagi ke tapak MAHA
naik shuttle bus, naik tramp 
segala bagai...
ada banyak stesen...
kalau nak berjalan ... boleh

tapi memang seronok 
dan puas hati


 kat dalam ni sejuk 
tu yang boleh senyum tu...


 antara yang dipamerkan..
nak belipun boleh
bayor je RM2000


macam-macam ada...

sediakan RM je

***yang ada hajat nak pegi.. ada 3 hari lagi... kena banyak bersabar sebab ramai sangat manusia...


3 comments:

  1. aise man

    dah namanya MAHA..

    M..Mau jalan2
    A..adoi fening tengok ramai orang
    H..Habaq dah jangan pegi
    A..aku gatai nak pegi jugak..

    hehe..jgn marah ya warisku minar rawa..kuikui

    ReplyDelete
  2. akak pi ke? kitorang ingat nak pi jugak ari tu...beria2 planning ...
    sekali tgk kereta parking sampai tepi highway nun...
    tak sanggup teman weh nak bjalan dengan dua 2 org budak kecik ni...
    keciwa btul!

    ReplyDelete
  3. Kat Brunei...last year ada exhibition agriculture...but this year mcm tak de jeee....

    Cantik bulu sheep tu...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...