Friday, November 26, 2010

Entry saja tak letak tajuk..


Salam sejahtera semua...
tu apa hal pulak dok tayang magic mop tu?.. nak bagitau satu dunia akak rajin mengemop rumah... hahaha
bukan apa... saja-saja..
ni.. akak nak bagitau..
1. cuti-cuti sekolah ni banyak masa kat rumah.. , so rajinle memasak.. bila memasak.. banyak le minyak yang terpercik or kotoran yg dah dibuat masa memasak... ha.. lepas masak.. mop lantai
2. sebab bosan dan sambil nak buang lemak dan spare tyre yang dah melekat kat pinggang ni.. buat-buat rajin mengemop dan dapat jugak melicinsinarkan lantai rumahku...
3. itu mop yang baru akak beli kat billion shopping centre seri manjung hehehe

***terima kasih kepada yang sudi baca... i luv u..

4 comments:

  1. i lap u tooo....
    hahaha..
    kak saye tak nmpk pon mop tu..
    yg saye nmpk,
    nice kabinet tu..
    wahhh...
    mahel2...
    spare tyre kena jaga..
    nnt tak muat baju..
    hohoho

    ReplyDelete
  2. man,
    hehehehe...
    mcm mana man boleh tak nampak? pakai kanta cop ayam ko?

    kabinet?
    hehehe
    biasak je..

    tak muat? akak beli baju baru..
    lalalala...

    ReplyDelete
  3. oh..mop ni oke ke akak? kalo ok nak jugak beli...

    Rosma memang bersahabat baik dgn sang penyapu...sang penyiut...sang mop...dan dang vakuum..hehehe..maklum takde maids...and bebudak asyik selerak je...

    ReplyDelete
  4. UmmiRosma,
    memang ini mop pujaan hatiku....
    senang sangat menggunakannya...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...