Sunday, November 28, 2010

Hobi yang menarik.... mengumpul...

Salam sejahtera semua..
dah petang baru sempat nak update blog...
dah petang juga baru sempat nak baca surat khabar..
belek2 utusan mingguan malaysia hari ni terpandang pulak sisipan ini...



wah!  rupanya bekas pelajar sm teknik seri manjung... Muhammad Zamir Ahmad Termizi... 
(Amir Jeff atau AJ) 
tapi akak tak ajar dia...

ermmm ... ceritanya tentang hobi mengumpul tiket bas, tiket wayang, tiket taman tema, tag harga baju, resit pembelian, kad nama, slip bank atau apa saja kertas yang bertanda jenama tertentu...

bagus juga hobi tu.. boleh dikomersialkan..

sesiapa yang agak-agak ada hobi pelik dan menarik dan muka nak masuk surat khabar..
contact 03-92217055 ext ~ 259 atau email : amirah.amaly@utusan.com.my

***akak dulu suka juga mengumpul surat cinta... tp dah lenyap dimakan anai-anai...

3 comments:

  1. kakyong dulu pun suka simpan tiket bas.. sbb masa bujang dulu memang g kerja naik bas awam.. penuh 1 tin coklat van houten.. bila kahwin, suami buang semua , katanya sampah... adeiiii...

    ReplyDelete
  2. kakyong,
    hanya yang mengumpul tahu nilai sentimentalnya...

    ReplyDelete
  3. bagus ade hobi ni..terisi masa lapang dgn xtvt yg berpekdah..saya pun pnh ade hobi kumpul tag jenama baju, resit ATM, setem, etc..haha..hangat taik ayam je..coz bile dah byk tak tau nak letak mana..buat semak rumah je..skrg dah xde hobi kumpul2 brg dah..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...