Wednesday, July 14, 2010

Rindu

rindunya pada blog ni...
walaupun hari-hari bukak, tapi malas nak buat entry baru..
tengok kengkawan seangkatan, catatan siti sana sini, lembaran kenangan, ummi afifah .. dan ramai lg yg update blog macam nak tunggu musim tengkujuh... .. akupun terkena sama badinya..

skill untuk "berkarya" dah semakin kureng... maklum saja sejak dah berfb dan " berjumpa" kengkawan lama menjadikan aku malas mengetuk papan kekunci ni menghidangkan kata-kata untuk tatapan pengunjung blog..

ada ke orang nak baca?
ada ke orang nak bukak blog picisan ni?
ada ke orang nak ingat lagi?
ada ke orang nak cari link blog ni lagi ek?

mungkin masih ada...
tapi ..
~malas nak jot down something... kot2 tuan tanahpun tak jengah blog ni...
~sekadar klik kat link ni dan tengok masih n3 lama... tak sempat habis loading, dah cari tanda X kat skrin komputer... hahaha..
~bosan sebab asyik cerita yang tak menarik..

*****apa saja alasannya..
memang aku rindu pada blog ni..
banyak yang aku pelajari dari blog ni
pastinya menjadi memori indah untuk dikenang..
InsyaAllah, jumpa lagi..

3 comments:

  1. adaaa.. along masih lagi setia pada blog Kak Lin nie :D
    hari-hari mengikuti 'Reading List' kat Dashboard kot2 ade la update dari Kak Lin dan kawan2 lain ;)

    ReplyDelete
  2. thanks along.. nanti akak bayar tax ye...

    ReplyDelete
  3. baca lagiiiiiii...
    mestilah baca.....
    :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...