Thursday, June 10, 2010

bersantai-santai di sg jahang..

Setiap kali aku balik kg di Gopeng, pasti tak lepaskan peluang mandi manda kat Sg Jahang..
best tau.. anak2 la... hari hujung minggu masa cuti wesak dulu, tak lepaskan peluang ni. walaupun dapat mandi sekejap sebab hari hujan, tapi dapatlah berendam...

Izham, zahir, ana nurul dan niesya...


aktiviti abg pezol setiap kali balik gopeng...


fizan, zahir, izham.. berendam sakan..


"budak2" dgn aktv nya...

bila cuaca panas, memang syiokkk mandi sungai.. jom.. apa lagi? penat berendam kita pekena mee goreng atau roti canai...

4 comments:

  1. mandi manda ramai2 nie memang sonok giler....

    ReplyDelete
  2. bestnyer kak....
    maw ikut jugaa ada boleh??
    hehee

    ReplyDelete
  3. Salam blogger,

    Minta untuk jadi followernya dan minta jika saudara juga sama menjadi follower blog saya. moga dapat bertukar pandangan dan idea.. :)

    http://khairul-hafidz-alkhair.blogspot.com/

    tolong beritahu jika saudara link kan juga my blog ke lini saudara, then I’ll link you back k


    khairul hafidz,
    UNPAD, Bandung

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...