Friday, January 8, 2010

tukar format words ke pdf...

hari ni terlebih rajin.. berjalan-jalan dari blog ke blog. terjumpa blog adik ni... mohd isa..

bagai pucuk dicita, ulam mendatang... dah lama nak belajar cara tukar menukar jenis dokumen ni...
(jangan gelakkan aku ... masa aku belajo dulu.. yg ini tak ado dlam silibus.. hahaha)

senang sesangat.. menurut adik ni ada dua cara... online atau off line..
pasti pengunjung blog aku ni ada line internet... so guna je cara online.

hanya beberapa (4 atau 5) step saja, fail words dah boleh ditukar kepada fail jenis pdf.


sebelum : fail jenis doc

selepas : fail jenis pdf

apa yg perlu ada ialah email account sebab fail pdf tu akan disend ke
email account anda.

kalau nak senang, terus je pegi kat sini... thank you adik mohd isa..

selamat mencuba..

6 comments:

  1. kak lin..
    maceh kak..
    suke sangat..
    thanks for sharing!

    ReplyDelete
  2. format kertas jadi RM ada tak...

    ReplyDelete
  3. mieynna,
    mana2 yg boleh kongsi, kita kongsi...

    jgn kongsi teeettt... sudah.. hehe

    ReplyDelete
  4. oneZ,
    ada kot?
    tp lps tu, duk dlm lokap sebulan...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...