Wednesday, January 20, 2010

kenapa? kenapa? kenapa?




kenapa router st#@&%^ tu asyik blink jer lampunya?... ishhhhh...

ntah.. cuba off n on....

tak mau jugak.....


tut tut tut....
Hello.. nak buat report la... kenapa ek modem tu blink jer...

line tepon ada bunyi bising ke?

ok je..

cuba sambungkan line tepon tu direct ke modem wireless... kot splitter tu rosak ke...

dah buat dah....

okay. cuba off semua dulu dan tunggu dua tiga minit dan sambungkn direct...

dah buat dah cik...

okay.. pihak kita akan buat report ke kedai tm yg berdekatan dan akan hantar technician ke rumah encik... tq.. :)

hari 1

hari 2

hari 3


apasal tak adapun org dtg? ermmmm

en. kami dah call 100.. dah bg tau tentang modem kami tu....

boleh dapatkan no reportnya?

isy isy.... nanti kami kol lagi 100...

teettttt



y?

Y?

why?

WHY?

8 comments:

  1. eh, router kita sama lah....heheeh

    ReplyDelete
  2. nursarah... ye la.. str*&%$# mesti sama..

    ReplyDelete
  3. memang semua tengah nazak line sekarang ni.

    ReplyDelete
  4. Salam...Kak

    Saya baru jek kluar spital nih ....
    Lepas mengidam berintenet juga nih!! hehehehehhe

    KAK! report jek kat Abg DOL kita..

    Kenal tak Abg Dol? hehehhe

    Tak kenal tanya saya k...hahahah

    ReplyDelete
  5. OneZ,
    setenat poketku sekarang.... hahaha

    ReplyDelete
  6. Epoi,
    keluar spital?
    sorry tak tau perkembangan kengkawan...

    moga-moga sihat sepenuhnya...

    akak nak tau gak sapa gerangan abg dol tu? mazidul ke?

    ReplyDelete
  7. SAYA DAH KENA CAM TU GAK!! 2 MINGGU GAK KAK LIN...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...