Friday, December 11, 2009

Kesibukan melanda di hujung tahun

Untuk tiga minggu terakhir tahun ini, aku akan menyibukkan diriku..... dengan kerja-kerja yang menambah pengalaman... hehehe...

dalam sibuk dengan tugas seorang guru, aku cuba jugak luangkan masa untuk menjahit langsir tingkap dapur. Langsir yg aku jahit sebulan lalu tu tak memuaskan hatiku. maklum saja duduk di kawasan perumahan ni... rumahnya dekat-dekat... bila "terseksi", takut ada pulak "mata-mata" nakal yang nak skodeng...

"Kenapa ko buat langsir camtu?"

"Orang atas tak nampak ko ke?"



"Kalau pasang lampu, orang boleh nampak kan?"


Macam-macam...
malas nak jawab, aku pecut ke KAMDAR... beli kain RM3 semeter... jadilah.. modal tak sampai RM10 aku dah boleh buat langsir baru...


tapi sebab sibuk sangat, tak sempat nak snap gambor...


juga dalam sibuk-sibuk.. sempat juga berblog n berfb...
insyaAllah .. aku masih sayangkan blog ni.. sebab tu lelabah tak sempat nak memenuhkan sawangnya...
sebab seronok berfb.... aku dah jumpa balik kawan-kawan yg lama "hilang"....

kepada sesapa yg ada fb, boleh join aku.. klik je kat sidebar tu okay...

buku ceritapun nak dibaca gak....

cucu betongpun nak tengok gak.. hehehehe...

6 comments:

  1. berfb memang best dan mengasyikkan namun berblog juga ada nikmatnya.

    ReplyDelete
  2. langsir baru ye.. sempat gak tu.. saya ahad ni baru start sibuknye.. jgn lupa upload gambar ye..

    ReplyDelete
  3. As for me...I still love blogging...walaupun ada FB. Blogging internationally and FB senegara jee....hehehe....

    Sepertinya saya suka jengok blog KakLin ni...

    ReplyDelete
  4. anjang,
    berfb "mengasyikkan" dan hopefully tak sampai melalaikan...

    ReplyDelete
  5. ummiafifah,
    insyaAllah one day akak postkn gambornya..

    happy marking..

    ReplyDelete
  6. UmmiRosma,
    thanks ummiRosma...
    akak suka gak g blog u.. tp just b silent reader..
    jgn marah kalu tak rajin komen.

    mayb one day kita boleh jumpa di alam nyata

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...