Thursday, November 19, 2009

mengemas? pindah?

Jika dikira ngan jari, ada dua hari lagi nak bersekolah utk sesi 2009 ni... sementelah anak-anak didik sedang berjuang di dewan peperiksaan, aku habiskan sisa-sisa hari yg ada ni utk mengemas : - sisih mana-mana yg dah tak diperlukan lagi.... susun dan simpan mana-mana yg masih dirasakan perlu dan yg boleh dijadikan something sentimental value........

plastik sampah ke dua....



mejaku... macam-macam ada...
sambil mengemas, sambil mengupdate fail,
sambil berfb..



jangan silap buang...
ada macam-macam...
bahan buangan azreen pun dah mengganas...
hehehe


baru siap sebahagian.... sambung esok...

5 comments:

  1. Heheh dah nak cuti yea...kami kat sini next week...I have lotsa things to be cleared up too. Kekdg..ada rasa nak buang...tp tak jadi...nak buang tak jadi...hehehe

    ReplyDelete
  2. ummiRosma,
    buang yg 5 tahun kebelakang...
    means simpan yg tahun 2006-onwards

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...