Monday, October 12, 2009

happy 1st birthday ::SmiLe MyFta::



Sengaja entri dibuat khusus buat adik nan sorang ni... Hysman.... selamat ulangtahun pertama buat blog kebanggaannya ::SmiLe MyFta::

Suka menjengah ke blognya yang banyak info menyedarkan diri ini.. menambahkan ilmu yang cetek.. walaupun terkadang seperti terkena batang hidung sendiri.. namun ia mengajarku supaya "sedar diri".. walaupun aku lebih berusia darinya...

Semoga hari-hari mendatang blog ini lebih mantap lagi penampilannya...

Terima kasih Man, akak dah cilok special smiley award tu... Anugerah yang sangat special ni dah ditempek di blog ni....

Tapi.. macam biasa lah kan.. akak ni tak ada apa nak balas.... semoga sukses selalu

5 comments:

  1. nak wat entry juga tuk dia...
    tp, masih tak sempat...
    :)

    ReplyDelete
  2. Kak Lin,
    Ya Ampunn!!! terharunyer saye kak.. :)
    dlm bz2 kak nk siapkan keje pon sempat lg buat n3 nih..
    terima kasih kak sudi terima award huduh saye tuh..
    apelah sgt klu nk banding award hottest bloger award akak yg gempaq aritu..
    thanx kak yer.. speechless pasal kak bukak n3 nih..

    saye tak harapkan pape kak,juz mengharapkan perkenalan dgn golongan elit dlm sektor pendidikan cam kak n kak nunu ni dah cukup gembira ati saye kak.. sape lah saye ni nak banding dgn blogger2 yg laen.. terima kasih kak pasal n3 nih,saye ni ibarat diri saye cam sampah jer.. terlalu kerdil utk org laen bukak n3 pasal saye.. hehe.. sedey plak.. nak lg musim2 rayer nih tak abesh lg.. hehee..

    kak klu ade info berguna share bersama dlm blog warisku minangrawa nih..sama2 dpt info..hehee.. mane taw one day saye quit dr donia tanpa sempadan nih..hehe.. mane la taw kan.. hahaha.. tp saye suker ke blog kak pasal ade resipi peveret sayerss.. hahaha..

    kasihmu ku terima kak dan ku juga nk ucapkan terima kasih lagi sekali. hehe..

    ~kak bykkn lg n3 pasal resipi makan k.. yg mesti,masakan ayam wajib ade tiap2 bulan.. hahaha..

    ReplyDelete
  3. Man,
    akak copy paste je...

    kalau ikutkan bz, 24 jam sehari tak akan cukup.
    Man selalu je masuk senarai pengomen akak.... i loike...

    insyaAllah, akak cuba hapdet blog ni dgn resepi.. resepi yang akak pandaila... bab ayom tu... dalam sebulan mesti masak nasi ayam.. mungkin boleh buat n3 yg sama tp dari angle berlainan.. hehehe

    kalau man chow dr alam maya ni... raya nanti tak dapat kad raya la....

    tq man .. ceriakan blog akak dengan komen-komenmu itew...

    ReplyDelete
  4. aik takkn tang ayat2 tu pon copy n paste gak kak mesti kena jalan jugak akal nak susun ayat tu..hehe..cheewahh!!

    klu tak 24jam kita up lg kasi 48 jam..cokup tak kak??heheh...alaa selimpas lalu klu takde blog akak nih tak wujud la blog smile saye tuh..hehe..

    wahh!! siap ade angle lain2 yer..ni yg bikin tak sabo nk tgok resipi nasi ayam berangle2 nih..hahaha.. kak buat nasi ayam madu taw?? lapo plak tetiba.. pekana ayam golek balik nih..hohoho...

    ish kak,saye tak la chow cuma rehatkn diri kat alam maya nih..tp insyaAllah ade kesempatan sampai la lg kad ghayer next year..lg kaw2 saye kasi.. haha

    thanx u jugak kak pasal jd 1st followers saye di era kebangkitan smilemyfta.. :P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...