Wednesday, March 11, 2009

Esok penentuannya

Keputusan SPM 2008 akan diumumkan esok. Sama-sama lah kita tunggu harinya dan lihat apakah keputusan yang bakal diperoleh anak-anak didik. Mana-mana ibubapa yg anaknya ambil exam SPM tahun lepas, pasti berdebar-debar, tidur tak lena dan makan tak lalu....

InsyaAllah jika sudah berusaha, berdoa dan bertawakkal, pasti akan berjaya.

9 comments:

  1. Cikgu Lin....

    Yang Terbaik dah dilaksanakan buat semua anak murid.......

    Tawakal dan pasrah jer lah wahai ibu2 bapak dan anak2 murid heheheeh

    Takut!!!!

    ReplyDelete
  2. Menunggu keputusan PMR pun debarnya bagai nak terlerai jantung, SPM tak tau bagaimana pula

    Apa2pun, semoga STESMA terunggul dengan pencapaian akademiknya

    ReplyDelete
  3. semoga titik peluh cikgu2 semua berbaloi... insyaallah..

    ReplyDelete
  4. Yap,... Itulah dia yang kita 'tunggu-tunggukan'....

    Bukan setakat mak ayah, cikgu cikgi pun sama risau dan bimbang, kalau-kalau murid tak dapat seperti yang diharapkan.

    Pelajar SPM 2008, apatah lagi... Yang tak tido malam menunggu esok pun ada. Yang demam-demam, yang kelam kabut nak datang esok, taknak datang pun ada.

    Malah, mesej dalam HP saya masih ada yang tanya, naka datang jam bape, nak pakai baju apa, boleh datang ari lain tak...


    Hai, macam-macam bebudak ni..

    Apa-apa pun, saya jugak mendoakan mereka berjaya, dan saya tumpang gemnbira. Cukuplah ucapan terima kasih untuk diberi kepada guru...

    ReplyDelete
  5. fuh...
    teringat zaman skola dlu..
    time hari nak amek result,nak naik bas gi skola pon tergetar2..
    kihkihkih...

    ReplyDelete
  6. doakan yang terbaik je la untuk esok. aku suspen gak sebab result subjek aku asyik merudum je......isk isk isk.....

    ReplyDelete
  7. Salam cikgu,
    InsyaAllah anak2 murid semua lulus cermerlang...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...