Saturday, January 24, 2009

Berkongsi bulan bahagia

Bulan January memang antara bulan istimewa buat kami sekeluarga. Manakan tidak sebab awal tahun lagi kami dah celebrate birthday memasing. 18 January yg lalu aku tunggu tarikh itu muncul dan dengan bangganya usiaku bertmbah seangka lagi. Walau angka menginjak ke taraf "veteran", namun semangat dan azam tetap kental dan utuh. CHEEWWAAHHHHHHHHHH!!!!





Sengaja tidak aku entrykan di sini pd tarikh keramat itu... bukan sombong, bukan tidak mahu berkongsi sesama kengkawan, tp aku "low profil" :) , sejak kecil aku tak pernah celebrate hari lahir, potong kek dsb... aku org kampung, macam tak "sesuai" je... sekadar ingatan dari ayahbonda memang ada... mengingatkanku usia bertambah setahun lagi....




Awal tahun, 5 January birthday my hubby. kesian dia tak sempat diraikan sebab that day was very kelam kabut dgn anak-anak.. maklum first day skul. wb/mpun sempat juga wish him...







My eldest son, Ikhwan..13 January... masih terang di ingatan sewaktu melahirkannya. Sampai kena darah tinggi. Nanti aku buat n3 khas utknya. Kalau dulu cinonit je... skrg lepas 13 tahun... aku jd macam girlfriend dia je....


So, kami celebrate sekali on 18th january. Nak makan special ... kat sini je sudahnya dan anak-anak berkenan....

Ha...ha... birthday mama... dah ada anak dara yg sama size dgn mama.....

Lepas ni boleh celebrate utk Nurul dan Am... lambat lagi.. sorang bulan 5 sorang bulan 7.
so, happy birthday!!!!!!!!!!!!!!!

10 comments:

  1. Semoga kak lin sekeluarga sentiasa sihat dan berbahagia. Selamat panjang umur dan murah rezeki.

    ReplyDelete
  2. Happy belated birthday...Semoga kehidupan seterusnya sentiasa diberkati Allah.

    ReplyDelete
  3. hepi besday buat hazlin & famili . semoga dikurniakan usia yang panjang untuk terus beramal ibadat dan dberikan rezeki yang melimpah ruah

    ReplyDelete
  4. hepi belated besday untuk kak lin...smoga panjang umo n dimurahkan rezeki.....bestnye dapat makan ramai2.....

    take care ek...

    ReplyDelete
  5. Hepi belated kak lin n family.... smoga pjg umur dan kekal bahagia sehingga ke syurga... kim salam cikgu haris.. ;-)

    ReplyDelete
  6. Anis, Tirana, OneZ, lillies dan Maz,

    Terima kasih semua atas ingatan dan doa kalian. Amin. :)

    ReplyDelete
  7. Nampaknya we are sharing the same birthday month...happy belated birthday akak...be happy always...

    ReplyDelete
  8. untie...
    selamat hari "tua" hehe..
    semoga panjang umo dan mura rezki..

    **maaf lambat wish untie..

    ReplyDelete
  9. luth,
    terima kasih.
    p/s : belum lambat lagi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...