Tuesday, December 2, 2008

Kalau dah minat

Setiap orang mesti ada minat masing-masing kan... Hari ni bukan nak citer minat aku, tp minat husband aku.
Teruja nk letak n3 ni sebab dah ada yg poyo dok mgata aku nak tunjuk cerita ttg husband la konon. Tak pe... lagi aku enterframe...
tp heran juga ye... sukati le nak n3 apapun kan? gua punya blog....
betul tak nurul dan ctm????



Husband aku ni kalau kat rumah, selain tengok tv, dia memang suka bab menanam ni. Dan aku respect siottt sebab apa yg ditanamnya semua menjadi. Kalau aku... harus sat je mati la pokok tu....






memang la benda asas utk masak memasak wajib ada... tanah kat rumah ni ciput je... so tanam la apa yg patut je.




Pokok bunga yg baru sebab yg dulu dah patah sebab angin kuat. Dan dia juga ada bela ikan kat kolam yg dibuatnya sendiri. Ini ikan 2nd generation sebab yg 1st tu dah mati... sayang sangat sebab dah besor-besor... ye la ajal dah sampaikannn....
Musti husband sesapapun ada minat masing-masing kan???? nanti aku buat lagi n3 lain tentang husband aku ok... jgn jemu baca tau... he..he..

16 comments:

  1. Betoi...betoi....
    blog sendiri, suka ati lah nak wat apa pun..
    Kalau suka baca, kalau tak suka..podacittt...!!!
    kui..kui....
    ~Kalau sy, lagi orang nak kata, lagik byk saya tulis...hehehe,..jahat btoi~

    ReplyDelete
  2. memang betul.. biar orang kutuk kita... jgn kita kutuk orang...

    ReplyDelete
  3. kak ita suka pucuk ubi cecah sambal belacan sedap tak pun sambal tumis.. pucuk ubi rebus hehee

    ReplyDelete
  4. kak,
    lama x mengomel dlm ni, singgah2 lalu jer, daun pandan akak tue gemuks la, sedapnya kalo dpt buat kuih seri muka...nyum2.

    ReplyDelete
  5. lin...
    ko dah baca ke komen itew?? Aku sokong je. dema tu dengki kot...

    ReplyDelete
  6. eita,
    kalau ada betik muda lg sodap.

    ReplyDelete
  7. mimi,
    daun pandan tu buat kueh endeh-ondeh je. Tak pun buat pewangi agar-agar atau roti jala.

    ReplyDelete
  8. siti_m,
    dah stat keje baru ke?

    aku rasa cam tau je sapa itew worang. kat kedai "mans" pun dia ada tau...

    ReplyDelete
  9. ooo...Klin,
    ada isu hangat ekk ngan kak CT_m?

    ~sape2..yang komen tu???~
    Chihhh...sibuk jer tau...
    kui2....

    ReplyDelete
  10. alamak nuruuul,
    tunggu next year la... biar cool dulu. tak suka la gaduh gaduh or bising-bising. next year kita hangatkan kembali.
    Ala..
    nanti next year tarak issue plak...

    ReplyDelete
  11. lin...
    aku ada baca kat kedai mans itew... memang aku rasa orang yang sama.
    nurul kat sini nak citer2 tak best la... tungguuuu....

    ReplyDelete
  12. betik muda tumis pedas2 huwaaa terliur heee

    ReplyDelete
  13. siti_m,
    betul la. nanti havoc satu dunia. baru lah "world"

    ReplyDelete
  14. eita,
    tak pernah pulak buat tumis. tp terasa kesedapannya...nak coba lah!!!

    ReplyDelete
  15. akak, neddy ske gak hobby nih..wah berkongsi minat yg sama la neddy ngn hubby akak nih..erm mama n papa neddy pun share minat yg sama..)

    ReplyDelete
  16. neddy,
    akak suka jugak. tp org kata "tangan panas" sebab semua yg akak tanam... mati...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...