Wednesday, November 5, 2008

Hari Rabu yang kalut dan terlebih rajin

Minggu ni warisku semuanya periksa akhir tahun. Nurul dah start since Monday. Ewan on Thursday. Am pulak start hari ni.

"Mak, Am tak ada pensil...."

"Kat sekolah kan ada!"

"Tak ada.. cikgu Am cakap kena bawak pensil, pembaris, colour etc...etc.. bla..bla..."

"Aisehhh, naper dah pukul 7 baru nak bg tau????"


Maka kalutlah aku, cari pensil..ada..tp kena asah dulu...


Dalam pada kalut-kalut, tetiba terlebih rajin plak...
Aku masak pau kacang..


Yummy...

12 comments:

  1. sedap la pau kacang untie..
    Luth suka pau kacang inti kacang itam.. best..

    teringat masa sekolah rendah dulu2..
    Luth pon ada beli sharpener camtu..
    warna pink.. masa tu harga dia mahal, dalam RM12++.. teringat..

    beli kat fajar bangunan larut matang, taiping..

    ReplyDelete
  2. Kak Lin ni dalam kalut2 pun sempat lagi buat pau kacang...ish..ish..ish..

    ReplyDelete
  3. Bila dah tunjuk..
    kenalah bawak skul, bagik kami rasa lak...
    kalau tak, meleleh air liur nengok jer....

    ReplyDelete
  4. Untie.. tak mahal..
    setahun rm35 je.. bila dah sampai setahun, kita leh renew macam roadtax kereta..

    berminat??

    untie leh tengok kat sini

    Sempoihosting.com

    ReplyDelete
  5. luth,
    untie paling suka pau kacang itam.. lupa nak snap gambo inti...

    pau ayam + daging suka gak...dulu la. skrg suka yg simple je.

    *********
    apa istimewanya pakai rumah tu ek??? untie ni w/p ex-student sc comp, tak tau sangat benda ni sebab zaman untie dulu tak ada.

    nanti free, kita chchat okay.

    ReplyDelete
  6. luth,
    sharpener tu harus dibeli sedemikian rupa kerna...alah membeli menang memakai. yg kupang-kupang punya, sat je tajam nya...

    ReplyDelete
  7. Tirana,
    dalam kalut tu, buh je kt dlm periuk, on api... jd le...
    (jgn bgtau orang lain...yg instant laaa he..he) :D

    ReplyDelete
  8. Nurul,
    alahai kesiannyer...ngidamke... kalau gitu, InsyaAllah...

    ReplyDelete
  9. Hish kak lin ni...
    baghu nak kagum...
    instant ghupanya...
    tarik balik kekaguman..
    kui...kui....

    ReplyDelete
  10. Nurul,
    syyyyyhhhhh...diam diam tau...:)

    ReplyDelete
  11. nak jugak pau...cedap tu...hehe...akak, sy last paper exam ari selasa ni...pasni..hip hip hooreeeyyy....!!!

    ReplyDelete
  12. lillies,
    horrey juga....students akak dah stat exam ari Selasa ni....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...