Tuesday, October 28, 2008

Girlgirl namanya hamster ni




Hamster ni Nurul yang punya. Aku tak berapa gemor sangat bela pet. Suka tengok. Bila bela bermakna aku kena uruskan makan, minum, cuci b&*^% dan k#$&^*)*.
Ceritanya girlgirl ni ada pasangannya. Boboi. Tapi dah ajalnya sampai dulu. Tinggallah girlgirl sekor. Anak aku beli hamster ni melalui kawannya. Aku tak tahu apa-apa, tetiba satu petang kawannya datang dan bg pet ni complete set.
Lepas tu, inilah keroje tambahan Nurul. Bila cuti sekolah, ada pulak passenger baru balik kg sekali. Nak buat guane.... Anak dah suka ... ikut je.

4 comments:

  1. Kena usung ke hulu ke hilir la kl nak p balik kampung. Tapi hamster ni binatang jenis cute, tapi nak jaga dia yang leceh sikit tu.

    ReplyDelete
  2. irien nye hasmter dulu camnih gakk...sejibik same..colour same..
    tp dah mati..elok laa tuh mati..cuz minatang nih bile mati tgglkan penyakit..kene gatal2 satu badan..
    irine insappp x nak bela hamster lg..doc cakap pon jgn bela hamster..boley menyebabkan scabies(kudis buta)..
    :):):):)
    anyway....tetibe pulekk windu ngn hamster bile ngk pic tuh..hehee

    ReplyDelete
  3. shafa,
    hamster memang cute. dia ada watak tersendiri dan cerdik.
    tp nak mengemas b... + k... yg adoih..

    ReplyDelete
  4. irine,
    eee takutnyer dengar. kena jaga-jaga ni.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...