Tuesday, October 14, 2008

Borang Laporan Penilaian Prestasi dan SKT

Sebagai warga kakitangan awam, setiap hujung tahun ini lah kerjaku dan rakan-rakan yang lain. Mengisi borang penilaian prestasi adalah antara acara wajib setiap tahun.
Begitulah....
Isi, jangan tak isi. Prestasi tetap bagus setiap tahun. ... cuma rezeki lebih untuk kita atau orang lain, hanya Allah yang dapat menentukan.

yang ini aku punya.

Balik rumah petang tadi terus aku siapkan. Sejak SSB diperkenalkan dan sekarang ni SSM, aku tak pernah miss.... isi borang la...

Punyalah adventurenya nak menyiapkan borang ni. Printer pulak buat hal.
Kertas borang ni pulak designnya punyalah mencabar keimanan..
Kertas size A3 tp printerku muat utk A4.
Yearggghhhh....

At last ini lah hasilnya.

Dapat APC atau tak itu lain ceghita.

Janji dah siap dan esok boleh hantar....

4 comments:

  1. Kak Lin,

    Saya bab2 isi borang ni la yang paling malas sekali..memeningkan kepala..hehehe.. Nasib baik saya tak kerja, tak yah isi borang tapi sejak dilantik jadi setiausaha di rumah ni, semua borang saya kena isi especially yang anak-anak punya.. Ye la sekolah bagi macam-macam borang minta student isi.. Anak2 yang dah besar boleh la isi sendiri..Anak-anak yang kecik tu..mama kena isi..aduiilaaa tapi borang yang sekolah bagi tu biasanya ringkas aje kan Kak Lin?

    ReplyDelete
  2. salam ziarah....
    try print cam biasa..cuma lipatkan borang tu...tak perlu pakai printer a3...a4 pun boleh...

    ReplyDelete
  3. tirana,
    kslsu boleh bg kerja lain tak apa, jangan isi borang....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...