Wednesday, February 25, 2015

Spegeti dan saya

Salam sejahtera
Malas sangat nak update blog.
Tadi balik dari kolej.. ajak en. Suami pegi beli lace baju yang nak di alter. Warna yang dikehendaki tak match pulak... beli juga yang hampir sama warna.

Balik tu terus keluarkn popia segera yg mak bagi masa balik kg tu... then naik bilik mandi and lepas tu terus ke dapur goreng popia n masak air..
Sementara tu siapkan bahan untuk spageti. Tak tau la... dua tiga hari ni tekak asyik nak makan spegeti je. Tak kesah la kan.
Eh!kenapa banyak sangat tu? Hahaha

Siap je goreng popia... bancuh kopi.. senduk spegeti dan sosnya... ngapppp! Ermmmm sedap.
Jemput makan semua..



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...