Saturday, December 31, 2011

Johor Premium Outlet ~ JPO

Salam sejahtera semua




Apa yang best kat sini?
kat mana ni?
cari apa kat sini?

Mula-mula datang memang rasa macam nak balik je.. punya lah ramainya manusia..
Adik tanya kita nak pegi jalan2 ke mana.. tak plan pun.. sekadar ronda-ronda Johor ok je.. so adik bawak kat sini. Dekat je dengan rumah dia.

Kat sini outlet barang branded spt gucci, coach, adidas, dkny, bonia, ... ish tak tau nak menyebutnya.. tempat ni baru dibuka. memang masa kami pergi ada sale sampai 80% diskaun tapi sbb bersesak dengan orang yang ramai... tak jadi le...
kat butik coach paling ramai beratur..

kebanyakan yg datang tu warga singapore.. bandingkan harga RM dgn dollar s'pore.. mesti lagi murah kat sini. Ada juga yang berkenan tapi biar dulu le.. next time boleh datang lagi or pesan je kat adik..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...