Sunday, October 16, 2011

Cerita baru saya

Salam Sejahtera semua
minta maaf la kerana baru je dapat nak update warkah kesayangan ni.. kesibukan melanda dan kemalasan juga... kadang-kadang kering juga idea nak tulis apa kat sini.. ada le beberapa peristiwa berlaku, tapi segan juga nak tulis segala macam hal peribadi walau tahu bukan ramaipun yang datang menjengah kat sini.. tapi bila blog walking... macam-macam cerita orang post kat blog.. tak kesahpun... gaduh dengan suamipun nak tulis.. huhuhu.. hak masing-masing kan???

seminggu dua ni memang sibuk dengan persiapan untuk peperiksaan akhir tahun ting. 4.. poning kepalo den bila membuat jadual pengawasan guru-guru... ramai pulak yang nak pergi kursus, nak ambik crk.. mc... maklum le setakat jaga exam.. bukan mengajar.. boleh ambik mudah ke? tu belum lagi bab nak menganalisis markah exam yang lain.. nama je ada sistem canggih... konon on line.. tapi bila tiba bab analisis, nak juga on paper!...

bagi menghilangkan stress... sekurang-kurangnya melegakan tekanan kat kepala otak ni... haaa... sambil-sambil bawak anak buat cermin mata, aku sempat rembat (bukan curi.. beli) novel...


novel AD + IZ karya eury athena ni best sangat... cerita nya tak terlalu berat.. enjoy bila baca.. mengisahkan addriana mayesa yg bekerja di butik pakaian terjebak kahwin kontrak dgn Tengku farriel izumi - rakan sekolah menengahnya...
bila baca novel ni.. senyum sorang sorang sebab banyak part yang lucu dan sesekali mendatangkan sebak pada part yg sedih...

so... ini cerita terbaru saya ye...

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...