Thursday, July 14, 2011

My dear blog

Salam sejahtera semua,
dah lama tak buat post yang "something special" to this blog..
macam asyik tak sempat je..
bila ada masa, mood pulak tak ada..
even kalau sibuk, ada je idea..
selalu je ter"clash"

at this moment, masih lagi kat subang jaya.
lunch break, so ambil kesempatan..
otak dah tepu..
lagipun malas nak belajar xtra sbb, lama-lama berkarat jk tak guna..
mcm enjin kereta..
lama tak start, bateripun boleh kong..

but, for sure.. aku memang sayangkan blog ni..
just jengok-jengok.. pu okay gak..
till we meet again.. chow!

2 comments:

  1. heheehe...bz ye sekarang..kayrul pun kekadang je update blog..janji satu hari satu entri pun dah cukup la

    ReplyDelete
  2. hahaha...betul tu...sama mcm I..masa ada, tapi mood takde...bila mood ada...so many nak ceta...time pulak tak de...

    take care akak.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...