Saturday, May 28, 2011

Selamat bercuti..

Assalamualaikum...dan salam sejahtera

nampak gayanya dua minggu ni akan diisi dengan percutian yang penuh makna.. hehehe
seronok dapat bercuti sakan sebab semua kerja telah selesai ...

kerja yang akan datang.. KIV kan lepas cuti sekolah....sebab apa guna diberi cuti...

seronoknya bercuti kerana dapat meluangkan sepenuh masa buat keluarga..dan yang penting untuk diri sendiri...
alhamdulillah.. bila kita melapangkan kerja orang.. Allah akan membalas setiap kebaikan kita...

saya dan keluarga merancang destinasi percutian yang simple.. bukan ke luar negara..cukup sekadar dalam negara sahaja.. yang penting ianya penuh makna... heheheh

selamat bercuti semua...

4 comments:

  1. Oh dah cuti kat sana yea...kat Brunei cuti will start on next Tuesday...oh..tak sabar rasanya...

    anyway...selamat bercuti yea...

    ReplyDelete
  2. Selamat bercuti dan selamat beristirehat bersama keluarga Kak Lin :)
    along hari tu dah awal seminggu bercuti.. makanyaaa 2 hari nie kenalah kerja hihi..
    esok mula public holiday lagi kat Sarawak nih.. cuti Gawai 2 hari + cuti Hari Keputeraan Agong 1 hari + weekend 2 hari..
    alhamdulillah, boleh la sambung merehatkan diri dan minda nie ;D

    ReplyDelete
  3. ummirosma,
    cuti cuti cuti.. best kan?

    ReplyDelete
  4. along,
    bestnya cuti sambung menyambung! :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...