Tuesday, March 8, 2011

Bercanda di hujung minggu...

Salam sejahtera semua..

kerana asyik bercanda-canda, terlupa pulak nak update blog.. tak apa, lelabah belum sempat buat sawang lagi... hehe

bila ada kenduri kahwin dan tiada aral melintang.. pastinya jemputan itu tidak akan dilepaskan begitu saja..


 perkahwinan ummi syakira dan ivan daniel di ipoh...
selamat pengantin baru 
semoga kekal bahagia dunia akhirat



bonda kesayangan dan makcik zan



hehehe... 
sempat pulak si ikhwan snap gambor ayam disalut kuah ni...

memang seronok dapat jumpa saudara mara..
lepas di ipoh, kami ke salak utara pulak
tengok kak yong n new born baby

sebab terlalu asyik tengok baby, lupa nak snap gambor.. hehehe
selesai sehari bercanda..

6 comments:

  1. semoga pjg jodoh penggantin tu....
    nama ala2 pelon hehehe

    bulan nie hjg minggu padat..kenduri kawin sana sini

    ReplyDelete
  2. imanshah,
    choti memang sgt dekat di hati..

    ReplyDelete
  3. ayu,
    kena siapkan baju baru.. huhuh

    ReplyDelete
  4. hai awak :) saye da join awak :) follow me back ok :) http://tayarpancit.blogspot.com/2011/03/rasmi-senarai-pasukan-f1-2011.html

    ReplyDelete
  5. tayar pancit,
    thanks sudi datang

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...