Wednesday, July 21, 2010

Jalan-jalan menjengah rumah kawan-kawan..


bukan setiap hari berkesempatan menjengah blog sendiri.. apatah lagi nak melawat blog kawan-kawan. Bila berkesempatan, ada jugakla singgah.. baca mana yang patut..



ada yang dah tertinggal sebulan dua.. ada jugak yang agak lama hinggakan si blogger dah bersalin, anak dah tiga bulan lahir, baru aku sempat jengah... tapi tak apalah kan... aku tetap ingatkn mereka...



tu belum lagi yang bertukar web hosting.. bertukar kepala... dan dah bertukar background.. eh macam-macam la..




seronok juga bila baca kisah mereka... walaupun tidak meninggalkan jejak atau sekadar menjadi silent reader, aku tetap kagum pada rakan-rakan maya yang kebanyakannya kaum hawa.. ada je idea.. resepi, kisah anak-anak, kisah suami isteri, ada yg dah bukak kedai on-line.. congratulations!






kepada kengkawan yang gambarnya tak tertempek di sini, jangan marah ye... mungkin belum tuah anda... hehehe..

2 comments:

  1. wahhh.. TEROMPAH BIRU antara yang ber'tuah' kali nie hehe.. thanks Kak Lin ;D

    ReplyDelete
  2. sebenarnya rindu kat kengkawan.. memang along bertuah!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...