Sunday, June 27, 2010

kasut


kasut ....
semua org tahu, kalau kerana sepasang kasut,
ada yg sanggup berhabis ribuan ringgit.

ada yg sanggup membeli rak kasut khas untuk koleksi kasutnnya..

aku,
sebagai perempuan, pun tak ketinggalan minat kasut dan sgt minat menghabiskan duit untuk beli kasut... tp tak la ribuan...
paling mahal aku pernah beli 299.90 utk kasut masa kawin...(tu pun dah buang sbb dah buruk sgt!!!!)
paling murah... 2.99
hehehe

kasut oh kasut...

2 comments:

  1. cantik slipper tinggi ni...tapi Sya dah tak dpt pakai lagi jenis yg tumit tinggi ni semenjak pregnant till now guna kasut tumit flat je. Tp geram jugak tengok hi heels yg comel2...

    ReplyDelete
  2. hehe.. nampaknya perempuan ngan kasut mmg xdapat dipisahkan... rai pun sama juga.. isk2... pantang nampak kasut cantik2.. nak je beli sedangkan kasut yg ada pun tak terpakai.. hehe.. hobi kot.. =)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...