Thursday, April 1, 2010

entry yang ke 400....









bila tengok entry blog dah 399, konon nak create someting special for this blog... tukar tamplete ke.. tukar background ke.. tukar header ke....tp skrg ni tak berapa sempat... byk sgt keje nak disettlekn..

bukak folder family foto, terjumpa gambor ni.. dh lama dah..
time ni anak bongsu aku sibuk gila kaler mengaler ni.
dia copy paste gambar dari dictionary, so jadilah apa yg dia nak kaler ..
hehehe..

proud of him dgn hasil kerjanya
walaupun comot comat..
at least boleh pakai...

4 comments:

  1. Tahniah kerana entri yang ke 400! Rasa kagum di hati atas kegigihan Lin menulis. Teruskan dan Kak Sal akan jadi pembaca setia anda.

    Come lukisan tu...

    ReplyDelete
  2. ummuazas aka kak sal,
    terima kasih banyak2 sudi membaca coretan ini. menulis sekadar mencatat rasa isi hati.. penuh ikhlas. semoga menjadi kenangan indah di suatu masa..

    ReplyDelete
  3. Comel painting anak akak ni...berbakat dalam seni lukis agaknye.

    ReplyDelete
  4. rosma,
    bakat budak2. actually dia ni sgt kreatif.. mcm2 nak dibuatnya..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...