Sunday, April 25, 2010

Collen-Kawaii's special Giveaway 2010

malam-malam suka no jalan-jalan...
terjumpa satu blog
yg bermurah hati buat projek giveaway
tima kacihla cik Zida..

ada syarat nak join contest ni .. senang je...

Dan syarat itu wajib!

1. Sila jadi follower saya – sama ada di blog, Twitter atau Facebook

2. Buat satu entry pasal giveaway ni (bantai jela nak cerita apa pun, janji letak link contest ni) Dan pastikan anda capture ‘your lucky number’

3. Copy banner di bawah dan letak saje di mana-mana dalam blog anda, sama ada di sidebar atau dalam entry.



okay..
klik
sini
utk yg nak join ....


tau-tau baru baca dah dapat capture no yg dia syaratkan..
hehehe
memang bertuah..



klik gambor utk tumbesaran....

thanks again...

2 comments:

  1. thankss :)
    tapi kalo bleh letak link kat komen box. hehe bukan apa, nnt nak reviwe balik susah. lgpon org laen boleh pegi blog akak :)

    bolehh? tengkiu. hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...