Wednesday, March 10, 2010

kalau dah rezeki..

Hari ni sukan sekolah..

seperti biasa cikgu-cikgu ada tugas masing-masing

aku yg dah tua ni dapatla kerja-kerja yg mudah2.. tp penting.. hehehe.. time keeper!

thanks cg shabudin for the photo.. sengetpun senget la...


hari ni kami pakai sedondon... hijau... dan kalu boleh serba berdiri nak ijo....



kredit utk Li Na ....
ni bukan baju tahun lepas tau sbb aku siap beli baju baru... tp alamak...
samalah pulak dgn Boss...
... tak kesah la tu...


tahun ni acara untuk cikgu cikgi ialah...


cabutan bertuah...

dan


seperti biasa...




rezeki sentiasa berpihak padaku...

alhamdulillah...

6 comments:

  1. dapat hamper bes..
    biase ade cg dapat tuala j..
    hehe..

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah.. best nyerr :)
    kalu along nie tak pernah nyer lagi 'bertuah' part cabutan bertuah cenggini hehe..

    ReplyDelete
  3. wah kak lin selalu ada luck ye utk cabutan bertuah ni! best best best .. dapat bayangkan anak anak kak lin mesti melompat suka!

    ReplyDelete
  4. jaya jr,
    ada juga yg dapat tuala.. ada juga yg tak dpt apa2

    ReplyDelete
  5. lily,
    anak2 memang suka bangat! mak yg riso sbb anak2 mkn jajan

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...