Wednesday, August 27, 2008

Aghhh...lega rasanya










Ah betapa lega rasanya kerana telah dapat menyelesaikan satu tugas yang telah diamanahkan. Menjadi penceramah untuk membantu anak didikku sekalian. Slotnya sekejap jer. Tapi persiapannya, berbulan-bulan. Ada jer halangannya. Rasanya tak salah berkongsi ilmu untuk kebaikan semua. Nak buat course for the teachers pun tak sempat. Banyak sangat programnya.

Aku tengok bebudak tu ada rasa tanggungjawab utk ambik exam. tapi ada jugak yang degil. terlepas lari. Yg itu aku hanya dapat berdoa dan serahkan pd Allah. Kita nak tolong dia, tapi.... Untuk pelajar 5 Teknik, insyaAllah cikgu akan cuba cari masa untuk input yang lebih bermakna supaya anda semua boleh score A. Together we strive for excellence

2 comments:

  1. akak cikgu ye....best nya jadi cikgu satu kerjaya yang cukup mulia...

    ReplyDelete
  2. begitulah ado nyer. nak carik rezeki kat lain tak berapa nak ada. Tapi jd chekgu memang seronok. u keje apa ye?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...